Så er endnu en sæson på vandet startet! Dette år startede jeg sæsonen på Lanzarote. I sommers startede jeg på universitetet og efter en hård eksamensperiode i januar, var det fantastisk at være tilbage på vandet på Lanzarote i februar. I denne sæson vil jeg fokusere på en ny disciplinLæs mere »

Windsurfsæsonen er godt i gang. Efter to afdelinger af de danske mesterskaber, drog jeg, med støtte fra Middelfart Sparekasse, ud i verden for at deltage i den professionelle windsurf world cup. Desværre var dette stævne kun klassificeret som et qualifier stævne til resten af world cuppen, og ikke en fuldblodsLæs mere »

Min sæson er kommet til vejs ende - og hvilken sæson det har været! Efter et 2020 med meget få stævner, er det dejligt endelig at være i gang igen, selvom det ikke er på fuld skrue. Jeg har sejlet tre internationale stævner i år samt deltaget på den danskeLæs mere »

Efter flere måneders ventetid er sæsonen endelig startet. Det har været længe ventet, og jeg har glædet mig enormt meget til at komme i gang! Dog har det ikke gjort mig ligeså meget i år, at flere stævner er blevet aflyst, som det ville havde gjort mig andre år -Læs mere »

Sensommeren og efteråret har bragt mig mange erfaringer, sjove og hårde oplevelser og ikke mindst succes i form af at opnå både mål og delmål. Efter sommerferien har jeg deltaget i 2 DM-afdelinger, et foil VM, et slalom EM samt et PWA world cup stævne – nogle med mere succesLæs mere »

2019 Wuhai International windsurf race fandt sted i Indre Mongoliet, Kina fra 9. til 12. maj. Jeg besluttede mig for at tage afsted to uger før, da jeg fik muligheden for at komme afsted - og det var helt sikkert en stor oplevelse. Folk i Kina er meget venlige. SelvomLæs mere »

Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har opdateret her på bloggen, og for at være ærlig hænger det sammen med grundtræningens monotone form, - det er virkelig ikke særlig spændende at høre om. Helt overordnet har jeg bare holdt træningen kørende siden sidste stævne i SenegalLæs mere »

Hej MidSpar I starten af måneden havde jeg mine forældre på besøg. Vi lejede en bil, og kørte op i det skotske højland, som er vidunderligt smukt! Vi startede vores køretur med at køre til Stirling, som udgør grænsen mellem lavlandet og højlandet. Stirling er en af Skotlands tidligere hovedsteder,Læs mere »

I begyndelsen af juli deltog jeg ved speed VM på Fuerteventura. Det var rigtig spændene for mig, da jeg skulle rejse alene derned og bo med en norsk familie. Turen derned gik fint og jeg var klar til stævnestart! Speed er en disciplin, hvor det gælder om at have denLæs mere »

Så kører vi! Eller, det er i hvert fald meget tæt på. Der er i skrivende stund kun 10 dage til, at Pursuers of the Wild sætter kursen mod Indien og vores vilde eventyr. I Indien venter en udfordring som hverken gymnasieafleveringer, eksamener, eller et sabbatår med masser af arbejdstimer kanLæs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig