Så er endnu en sæson på vandet startet! Dette år startede jeg sæsonen på Lanzarote. I sommers startede jeg på universitetet og efter en hård eksamensperiode i januar, var det fantastisk at være tilbage på vandet på Lanzarote i februar. I denne sæson vil jeg fokusere på en ny disciplinLæs mere »

Julen er begyndt at vise sig i München, og byen er i løbet af de sidste par uger blevet dækket af sne. Det skaber en helt særlig stemning i München og den Engelske have får et ekstra smukt udtryk! og selvom alt er koldt og glat, så har jeg sørgetLæs mere »

Den sidste måned i Mexico sluttede i samme tempo, som resten af turen. Skole, rejser, hikes og en masse oplevelser rigere, kan jeg nu med god ro i maven afslutte eventyret i Mexico. Den sidste måned startede med et besøg fra mine forældre som var virkelig tiltrængt. Sammen med demLæs mere »

Hvordan kan man bruge teknologi til at fremme fysisk aktivitet blandt børn og unge? Det var et spørgsmål jeg stødte på i løbet af mit første år på kandidat uddannelsen i Idræt og Sundhed. Og det er et af de områder jeg syntes har været spændende at arbejde med ligeLæs mere »

Så er jeg over halvvejs igennem med min udveksling, og nu er det tid til at gøre lidt status over tiden i Mexico igen. Jeg har i denne tredjedel af semesteret fået to nye klasser, hvor den ene klasse kun er med udveksling studerende og den anden er en ren mexicanskLæs mere »

Fra velkomstdagen på universitetet. Vi blev mødt med lækker mexicansk mad og et lokalt Mariachi band.

Så er jeg kommet igennem de første uger af mit udvekslingsophold i Mexico, og jeg kan kun sige at jeg bestemt ikke er skuffet over oplevelserne indtil videre. På trods af en noget turbulent tur her over med forsinkede fly og manglende bagage. Selvom at vi var forberedt på varmenLæs mere »

Windsurfsæsonen er godt i gang. Efter to afdelinger af de danske mesterskaber, drog jeg, med støtte fra Middelfart Sparekasse, ud i verden for at deltage i den professionelle windsurf world cup. Desværre var dette stævne kun klassificeret som et qualifier stævne til resten af world cuppen, og ikke en fuldblodsLæs mere »

Halvanden måned er gået siden sidste update, og på den tid er der virkelig sket meget. Jeg er nu officielt færdig med min undervisning herovre og gået eksamensperioden i møde. Faktisk sluttede undervisningen allerede d. 8. april, hvorefter jeg havde en uges intens opgaveskrivning, og derefter påskeferie eller "Spring Break".Læs mere »

Min sæson er kommet til vejs ende - og hvilken sæson det har været! Efter et 2020 med meget få stævner, er det dejligt endelig at være i gang igen, selvom det ikke er på fuld skrue. Jeg har sejlet tre internationale stævner i år samt deltaget på den danskeLæs mere »

Jeg har efterhånden ventet SÅ længe på, at der skulle ske noget igen, efter jeg skrev mit sidste indlæg i september. Det var til verdensmesterskaberne i foil i Schweiz. Dengang regnede jeg stærkt med, at jeg skulle til Tenerife og træne 2 måneder over vinteren. Det blog dog ikke enLæs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig